Θαύμα πάνω σε τηγανίτα: Εμφανίστηκε το πρόσωπο του Ιησού μετά από πασχαλινή προσευχή [εικόνες] - iefimerida.gr

Θαύμα πάνω σε τηγανίτα: Εμφανίστηκε το πρόσωπο του Ιησού μετά από πασχαλινή προσευχή [εικόνες]

Θαύμα πάνω σε τηγανίτα: Εμφανίστηκε το πρόσωπο του Ιησού μετά από πασχαλινή προσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άφωνοι έμειναν οι εργαζόμενοι καφετέριας στο Λος Άντζελες όταν το πρόσωπο του Ιησού εμφανίστηκε μπροστά τους σε μια τηγανίτα που μόλις είχαν σερβίρει.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Κάρεν Χέντρικσον, ισχυρίζεται ότι τη Μεγάλη Πέμπτη προσευχήθηκε στο Θεό για τη δουλειά της και το αμέσως επόμενο πρωί ειδοποιήθηκε από το προσωπικό για να διαπιστώσει με τα μάτια της το θαύμα που είχε συμβεί. Σε δηλώσεις της σε τοπικό μέσο, ανέφερε ότι το πρόσωπο πάνω στην τηγανίτα είχε μουστάκι και μούσι, ενώ τα μαλλιά στους κροτάφους του φαίνονταν να έχουν υποχωρήσει. Πολλοί ήταν αυτοί που αναγνώρισαν τον Ιησού πάνω στην τηγανίτα, όπως γράφει η εφημερίδα Mirror. Η ομοιότητα ήταν εμφανής, σύμφωνα με έναν από τους εργαζόμενους στην καφετέρια. «Αναγνώρισα τον Κύριο. Είδα το πρόσωπό του και είναι εντυπωσιακό γιατί συνέβη τη Μεγάλη Παρασκευή. Εξάλλου, δεν είναι σύνηθες ένα τέτοιο θέαμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πρόσωπο πάνω στην τηγανίτα:

Κάποιοι άλλοι από τους θαμώνες του καφέ, ωστόσο, αναγνώρισαν πάνω στην τηγανίτα τον Αβραάμ Λίνκολν, το πρόσωπο ενός τυχαίου τύπου με μούσι, ακόμη και τον κατά συρροή δολοφόνο Τσαρλς Μάνσον.

Ο Λίνκολν:

Ο Μάνσον:

Ένας τυχαίος τύπος με μούσι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ