Ξέσπασε η μητέρα της Τζωρτζίνας του The Voice: Την αδίκησαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξέσπασε η μητέρα της Τζωρτζίνας του The Voice: Την αδίκησαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση του Αντώνη Ρέμου να μην κρατήσει την Τζωρτζίνα Καραχάλιου στο The Voice και να πάρει μαζί του στον ημιτελικό τον Λευτέρη Κιντάτο δίχασε το τηλεοπτικό κοινό.



Ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να μην συνεχίσει με την Τζωρτζίνα, που στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει ως το ελληνικό The Voice, λέγοντας ότι έκανε την επιλογή του με βάση τις ψήφους των τηλεθεατών.

Πώς σχολιάζει όλα αυτά η μητέρα της, Tammy Καραχάλιου; «Δεν ισχύει, καθώς πολλοί φίλοι και φανς της κόρης μου την ψήφιζαν φανατικά και η ψήφος τους δε γινόταν αποδεκτή» είπε στην εφημερίδα Espresso.

Και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Με το που μπήκε στο show η Τζωρτζίνα δημιουργήθηκαν στο διαδίκτυο δυο νέες σελίδες από θαυμαστές της που πραγματικά την υποστήριζαν με τη ψήφο τους και συνεχίζουν να τη στηρίζουν με κάθε τρόπο. Άλλωστε, αυτό φάνηκε και από τα πανό που αναρτούσαν στο στούντιο και από ότι στα live δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι φώναζαν το όνομα της με ενθουσιασμό.

Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς μας έχουν πει ότι την ψήφιζαν με μηνύματα από το κινητό τους και στη συνέχεια ερχόταν η απάντηση “η ψήφος σας δεν καταμετρήθηκε” ενώ όταν έπαιρναν τηλέφωνο και στο τέλος, όταν πρόσθεταν το διψήφιο νούμερο της Τζωρτζίνας, η γραμμή δεν λειτουργούσε. Πως είναι δυνατόν να μην την ψήφισε ποτέ κανένας, όπως ακούστηκε;».

Δεξιά η Τζωρτζίνα και αριστερά η τραγουδίστρια μητέρα της Tammy:

Η Tammy Καραχάλιου:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ