Πώς θέλουν οι άνδρες την τέλεια γυναίκα - iefimerida.gr

Πώς θέλουν οι άνδρες την τέλεια γυναίκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια προσπάθεια να καταρρίψει τους μύθους που διαιωνίζονται γύρω από την τέλεια γυναίκα μεγάλη ιστοσελίδα γνωριμιών πραγματοποίησε δημοσκόπηση σε 2.000 Βρετανούς για να μάθει πώς είναι για αυτούς το ιδανικό κορίτσι.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις τους το ιδανικό κορίτσι πρέπει να έχει 1, 68 ύψος, να είναι 58 κιλά, να φορά 34C σουτιέν να είναι μελαχρινή, να δουλεύει σαν δασκάλα ή νοσοκόμα, να είναι fan του Game of Thrones και του Friends.

Με μια φωνή οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι την προτιμούν να είναι οπαδός της Manchester United, να της αρέσει το Dirty Dancing και να μην φέρνει αντιρρήσεις στους πειραματισμούς στο σεξ (παιχνίδια ρόλων και νέες στάσεις).

Στο μεταξύ η πλειοψηφία απάντησε πως επιθυμούν διακαώς η τέλεια γυναίκα να αγαπά τη μαμά τους να προσέχει την διατροφή της, να φορά μίνι και στενά τζιν, να έχει διακριτικό μακιγιάζ και να μην έχει τατουάζ.

Όπως ανέφεραν οι μελετητές της έρευνας τα περισσότερα από τα αποτελέσματα της έρευνας δεν μας εκπλήσσουν, αν εξαιρέσει κανείς τα επαγγέλματα της δασκάλας ή της νοσοκόμας που ακούγονται περισσότερο σαν σεξουαλική φαντασίωση παρά σαν το ιδανικό επάγγελμα για το ιδανικό κορίτσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ