Η άγρια πλευρά της Σακίρα -Στο εξώφυλλο περιοδικού ντυμένη ζέμπρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η άγρια πλευρά της Σακίρα -Στο εξώφυλλο περιοδικού ντυμένη ζέμπρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιές άναψε στον ανδρικό πληθυσμό με την τελευταία της φωτογράφιση η Σακίρα. Η 37χρονη τραγουδίστρια πόζαρε στο φακό του φωτογράφου του περιοδικού Ocean Dive με ένα εντυπωσιακό ζεμπρέ κολλητό φόρεμα, αλλά και ένα μαύρο κολλητό κορμάκι και μίλησε για τη ζωή της με τον άνδρα της Ζεράρντ Πικέ και τον μολις ενός έτους γιο της.

Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι στο σπίτι δεν υπάρχει... αφεντικό, ότι η ίδια και ο Πικέ είναι ίσοι, ενώ τόνισε ότι το μυστικό για μια πετυχημένη σχέση είναι το συνεχές πάρε-δώσε. «Στις ανθρώπινες σχέσεις πρέπει να υπάρχει ένα πάρε-δώσε ώστε να δουλέψουν σε μακροχρόνιο επίπεδο» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στον γιο της, Μίλαν, η Σακίρα είπε ότι «όταν έγινα μητέρα, αναγκάστηκα να αναδιοργανώσω τη ζωή μου και να βρω ένα τρόπο να αφιερώνω χρόνο σε όσα πράγματα είμαι αφοσιωμένη, δηλαδή τη μητρότητα, τη μουσική και τις φιλανθρωπίες».

Η άγρια πλευρά της Σακίρα -Στο εξώφυλλο περιοδικού ντυμένη ζέμπρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η άγρια πλευρά της Σακίρα -Στο εξώφυλλο περιοδικού ντυμένη ζέμπρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η άγρια πλευρά της Σακίρα -Στο εξώφυλλο περιοδικού ντυμένη ζέμπρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ