Κρίσιμες ώρες για τον Τίτο Βιλανόβα -Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα νοσηλεύεται στην εντατική - iefimerida.gr

Κρίσιμες ώρες για τον Τίτο Βιλανόβα -Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα νοσηλεύεται στην εντατική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από μια κλωστή κρέμεται η ζωή του Τίτο Βιλανόβα. Ο γνωστός προπονητής, που πέρασε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε εσπευσμένα την Πέμπτη, μετά από επιδείνωση της υγείας του.

Ο 45χρονος δίνει σκληρή «μάχη» με τον καρκίνο (στον φάρυγγα) από τον Νοέμβρη του 2011, λίγους μήνες αφότου ανέλαβε τους «μπλαουγκράνα». Ο Τίτο Βιλανόβα, γράφει το sport24.gr, εισήχθη στον νοσοκομείο Κιρόν, της Βαρκελώνης, καθώς υπέφερε τις τελευταίες ημέρες, όπως γράφουν οι Ισπανοί, από γαστρικές επιπλοκές.

Είχε προγραμματιστεί εισαγωγή στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες, αλλά η δραματική επιδείνωση της υγείας του (αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποιούν οι Ισπανοί) επιτάχυνε την εισαγωγή του. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ανακοινώσεις ούτε από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Βιλανόβα, ούτε από την οικογένειά του, επιθυμία του ιδίου που είχε δηλώσει παλαιότερα, ότι «η ασθένεια είναι δική μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ