Αντιφεμινιστικές συμβουλές από γυναικείο περιοδικό του 1970: «Πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα χέρια σας, για να ευχαριστήσετε έναν άντρα» [εικόνα]

Τον Ιανουάριο του 1970 το φεμινιστικό κίνημα είχε ήδη αρχίσει να ορθώνει ανάστημα στον αγώνα για τη διεκδίκηση ισότητας ανάμεσα στα δυο φύλα.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο της δυναμικής αυτής εποχής, το περιοδικό Cosmopolitan δημοσίευσε μια λίστα με το τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα με τα χέρια της προκειμένου να ευχαριστήσει έναν άντρα. Οπως σημειώνει και η Huffington Post, η λίστα αφορά στο «πώς να χρησιμοποιούν τα γυναικεία 'όπλα' τους με αποπνικτικό και σέξι τρόπο».

Το άρθρο με τον εύγλωττο τίτλο: «Things To Do With Your Hands That Men Like» (πράγματα να κάνετε με τα χέρια σας που αρέσουν στους άντρες), δημοσιεύθηκε στο τεύχος Ιανουαρίου το 1970 και πρόκειται πραγματικά για ένα ξεκαρδιστικό, με τα σημερινά δεδομένα, «δώρο» για την Προφανώς το μόνο που χρειάζεται για να κατακτήσετε το ισχυρό φύλο, είναι να του προσφέρετε ένα μασάζ στο κεφάλι, ακολούθως να το τρίψετε το πρόσωπο με το πινέλο ομορφιάς σας, και κάντε του πεντικιούρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ