Η μητριά της καταγγέλλει: Η Οπρα Γουίνφρεϊ είναι λεσβία [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Η μητριά της καταγγέλλει: Η Οπρα Γουίνφρεϊ είναι λεσβία [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητριά της διάσημης παρουσιάστριας Οπρα Γουίνφρεϊ, Μπάρμπαρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail, κατηγορεί την παρουσιάστρια, πως την πέταξε έξω από το σπίτι, αφήνοντάς την άστεγη, ενώ δεν διστάζει να αφήσει υπόνοιες για ομοφυλοφιλικές τάσεις ανάμεσα στην Όπρα και τη φίλη της Gayle.
Μεταξύ άλλων, η μητριά της, Barbara, υπαινίσεται πως η σχέση της Όπρα με τον επί 28 χρόνια σύντροφό της Stedman Graham συνδιάζεται με την παράλληλη σχέση με την κολλητή της φίλη Gayle King, παρουσιάστρια επομπής.
Συγκεκριμένα, η μητριά της παρουσιάστριας αφήνει να εννοηθεί ότι η σχέση της Όπρα με τον Stedman είναι τυπική, καθώς δεν τους έχει δει ποτέ να φιλιούνται ή να κρατιούνται από το χέρι, ενώ δεν διστάζει να αναφέρει ότι η σχέση μεταξύ της Όπρα και της φίλης της Gayle δεν είναι και τόσο... υγιής (συγκεκριμένα τη χαρακτηρίζει unhealthy).


Από το 2010 την κατηγορούν

Η φήμη ότι η Οπρα είναι γκέι την ακολουθεί από το 2010 όταν αμερικανικά περιοδικά την είχαν πρωτοσέλιδο και την αποκαλούσαν λεσβία.
Η ίδια η Οπρα αναγκάστηκε να εμφανιστεί το 2010 στην εκπομπή της Μπάρμπαρα Γουόλτερς και με δάκρυα στα μάτια να το αρνηθεί.
«Είναι η μητέρα που δεν είχα, η αδελφή που όλοι θέλουν να έχουν και η φίλη που ο καθένας από εμάς αξίζει. Δεν γνωρίζω καλύτερο άνθρωπο από την Γκέιλ» δήλωσε.
Η Οπρα έπλεξε το εγώμιο της φίλης της την οποία συνάντηση τη δεκαετία του '80 σε ένα τοπικό ραδιόφωνο και από τότε είναι αχώριστες.
Η 56χρονη σήμερα διάσημη και βαθύπλουτη παρουσιάστρια φέρει βαρέως τα εξώφυλλα περιοδικών και τις φήμες για την ομοφυλοφιλική σχέση που δήθεν έχει (ή μήπως έχει;).
Οταν η παρουσιάστρια επέμενε ότι οι φήμες λένε πως έχουν σχέση από το '90 η Οπρα ξεσπάει:
«Σας το είπα, δεν είμαι λεσβία. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι οι άνθρωποι δεν πιστεύουν πως λέω αλήθεια. Αλλά αν ήταν αλήθεια γιατί να το κρύψω;»

Αυτή είναι η μητριά της Μπάρμπαρα Γουίνφρεϊ:

Η Οπρα και η Γκέιλ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ