Οι Αμερικανοί σχεδίασαν το νέο όπλο πολέμου: Το Φάντασμα ασβός [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Αμερικανοί σχεδίασαν το νέο όπλο πολέμου: Το Φάντασμα ασβός [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To τελευταίο εύρημα της Boeing είναι ένα τετράτροχο που φιλοδοξεί να αλλάξει τον ρου της στρατιωτικής ιστορίας. Πρόκειται για το Phantom Badger (Φάντασμα ασβός), ένα κόμπακτ στρατιωτικό όχημα, ευέλικτο, γρήγορο, που μπορεί να κινηθεί επί παντός εδάφους.


Στις 8 Απριλίου , μετά από μια σειρά σκληρών δοκιμών , το Ναυτικό των ΗΠΑ πιστοποίησε ότι το Badger μπορεί να μεταφερθεί στην άτρακτο ενός Boeing Bell V -22 Osprey, ενός αεροσκάφους κάθετης απογείωσης το οποίο χρησιμοποιούν τόσο το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ όσο και η Ειδικές Δυνάμεις της Αεροπορίας.
Το πραγματικό πλεονέκτημα του Badger είναι εξαιρετική ευελιξία του . Το όχημα έχει σχεδιαστεί για αποστολές αναγνώρισης, για έρευνα και διάσωση, μεταφορά τραυματιών, εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών και μπορεί να εξοπλιστεί με πολυβόλο .50-caliber και 40mm και αυτόματο εκτοξευτή χειροβομβίδων. Από την boeing.com
Στο παρακάτω βίντεο το Φάντασμα Ασβός βγαίνει από Boeing στο δρόμο

Οι Αμερικανοί σχεδίασαν το νέο όπλο πολέμου: Το Φάντασμα ασβός [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ