Το BYD Denza είναι η ηλεκτρική Μercedes για την αγορά της Κίνας - iefimerida.gr

Το BYD Denza είναι η ηλεκτρική Μercedes για την αγορά της Κίνας

Το BYD Denza είναι η ηλεκτρική Μercedes για την αγορά της Κίνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το BYD Denza είναι γεγονός πως μοιάζει πολύ με τη Mercedes B-Class της προηγούμενης γενιάς, αλλά δεν πρόκειται για μια ακόμα αντιγραφή, όπως αυτές που κάνουν κατά συρροή και κατά εξακολούθηση οι κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Η χρήση της εικόνας της παλιάς B-Class και του πλαισίου της είναι απόλυτα σύννομη, καθώς το Denza είναι προϊόν της συνεργασίας της Mercedes με την κινέζικη BYD και σύμφωνα με τους Γερμανούς πρόκειται για το πιο ασφαλές ηλεκτρικό που θα κυκλοφορεί σε κινέζικους δρόμους.

Δεν κάνουμε λάθος, το BYD Densa έχει έναν ηλεκτροκινητήρα 117 ίππων και μπαταρίες που του εξασφαλίζουν μια αυτονομία 300(!) χιλιομέτρων, χωρίς την ίδια στιγμή να χάνει το οικογενειακό του προφίλ, που εκφράζεται κυρίως από το άνετο και πολυτελές εσωτερικό και το πορτμπαγκάζ των 460 λίτρων.

Ο χρόνος φόρτισης των μπαταριών ανέρχεται σε 7 ώρες, ενώ μέσω της κατάλληλης εφαρμογής για smartphone μπορεί κανείς να την ελέγχει και να την παρακολουθεί.

Το BYD Denza θα είναι διαθέσιμο στην κινεζινή αγορά από τι φθινόπωρο, ενώ η τιμή του με τις κρατικές επιδοτήσεις θα διαμορφώνεται γύρω στις 30.000 ευρώ. Χωρίς αυτές φτάνει τις 45.000, οπότε φτηνό σίγουρα δεν το λες...

Το BYD Denza είναι η ηλεκτρική Μercedes για την αγορά της Κίνας | iefimerida.gr 0
Το BYD Denza είναι η ηλεκτρική Μercedes για την αγορά της Κίνας | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ