H Τζόντι Φόστερ παντρεύτηκε την φιλενάδα της [εικόνες] - iefimerida.gr

H Τζόντι Φόστερ παντρεύτηκε την φιλενάδα της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα χρόνο πριν, στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, η Τζόνι Φόστερ συγκλόνισε παραδεχόμενη πως είναι ομοφυλόφιλη και δεν τολμούσε μέχρι τότε να το αποκαλύψει. Ετσι τώρα, για την ακρίβεια του Σαββατοκύριακο του Πάσχα, παντρεύτηκε την αγαπημένη της, φωτογράφο Αlexandra Hedison με την οποία έχει σχέση εδώ και ένα χρόνο.

Η σταρ είναι 51 ετών, η σύζυγός της 44 και είναι γνωστή στη showbiz λόγω της σχέσης που είχε στο παρελθόν με την τηλεοπτική περσόνα και παρουσιάστρια των Οσκαρ, Ελεν ντε Τζένερις.

Δεν είναι γνωστό ακόμα που τελέστηκε το μυστήριο, αφού η Φόστερ ποτέ δεν θέλει να κυκλοφορούν ειδήσεις ή εικόνες από την ιδιωτική της ζωή σε αντίθεση με την ντε Τζένερις, που αφιέρωσε ολόκληρες εκπομπές στον γάμο της με την ξανθή καλλονή ντε Ρόσι.


H σχέση τους αν και ξεκίνησε πριν ένα χρόνο, άρχισε να γίνεται φανερή από τον Σεπτέμβριο και μετά, οπότε η Φόστερ και η Χέντισον εμφανίστηκαν μαζί σε διάφορες εκδηλώσεις πυροδοτώντας τις φήμες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ