Αφαντο το Boeing -Δεν ήταν δικά του τα συντρίμμια - iefimerida.gr

Αφαντο το Boeing -Δεν ήταν δικά του τα συντρίμμια

Αφαντο το Boeing -Το αντικείμενο που βρέθηκε στις ακτές τις Αυστραλίας δεν ανήκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λήψη συναγερμού και παράταση στην αγωνία και την απελπισία των συγγενών του μοιραίου Boeing της Malaysia Airlines, αφού τα «ύποπτα» αντικείμενα που βρέθηκαν στις ακτές της δυτικής Αυστραλίας δεν ανήκουν στο εξαφανισμένο από τις 8 Μαρτίου Boeing της Malaysia Airlines.

Ο επικεφαλής του αυστραλιανού Γραφείου Ασφάλειας Μεταφορών, Μάρτιν Ντόλαν, δήλωσε ότι αυτό που βρέθηκε 320 χιλιόμετρα νότια του Περθ δεν είναι κομμάτια του εξαφανισμένου αεροσκάφους.

«Θέλουμε να διερευνούμε κάθε πιθανό στοιχείο που θα μας βοηθήσει να βρούμε το αεροσκάφος, αλλά δυστυχώς η ανακάλυψη αυτή δεν πρόκειται να βοηθήσει σε αυτή μας την αναζήτηση» δήλωσε ο Ντόλαν στο εθνικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης όταν η κυβέρνηση της Αυστραλίας ανακοίνωσε πως αντικείμενο ξεβράστηκε 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Αγκούστα κοντά στον ποταμό Margaret, μιας μικρής πόλης στις ακτές της δυτικής Αυστραλίας και ανατολικά του Περθ. Αλλά αποδείχθηκε πως ούτε και αυτή τη φορά αυτό που βρέθηκε ήταν μέρος του μοιραίου αεροπλάνου.

Το Boeing 777 εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου, μία ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ και είχε προορισμό το Πεκίνο. Μετέφερε 239 επιβάτες και πλήρωμα, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν Κινέζοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ