Ενα νέο στοίχημα: Σταματάω να γκρινιάζω για 21 ημέρες - iefimerida.gr

Ενα νέο στοίχημα: Σταματάω να γκρινιάζω για 21 ημέρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα προσωπικά στοιχήματα που βάζουμε είναι πολλά: Του χρόνου σταματάω να πίνω, να καπνίζω, να τρώω γλυκά, να ψωνίζω. Η Κριστίν Λεβίκι, γυμνάστρια και μητέρα 3 παιδιών, έβαλε ένα εξαιρετικά πρωτότυπο στοίχημα στον εαυτό της: να σταματήσει τη γκρίνια.


Γκρινιάζουμε περίπου 20 με 70 φορές την ημέρα, όπως γράφει η ίδια στο σάιτ Terrafemina. Γκρινιάζουμε από το πρωί («Ακόμη δεν ξύπνησες», «Αχ, όχι, δεν έχει καφέ», «Χάλασε το αυτοκίνητο») ως το βράδυ («Είμαι πτώμα», «Τι μέρα σκ@τ@», «Πόσες φορές θα σου πω να μην αδειάζεις το ψυγείο»). Γκρινιάζουμε χωρίς σταματημό, ακόμη και χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Αποτέλεσμα, βγάζουμε μια πολύ αρνητική ενέργεια, εντελώς περιττή, η οποία δεν ωφελεί κανέναν και εκπέμπει ένα τοξικό συναίσθημα ακόμη και για εμάς τους ίδιους.
Για όλους αυτούς τους λόγους η Κριστίν Λεβίκι αποφάσισε να σταματήσει να γκρινιάζει. Ξεκίνησε με 1 ημέρα, 2 ημέρες και έφτασε τις 21, στιγμή κατά την οποία ο οργανισμός αρχίζει να ξεφορτώνεται αυτή την κακή συνήθεια και να την αντικαθιστά με μια άλλη.


Ποιές φράσεις κατήργησε:


Είμαι κουρασμένος (η)
Μου τη δίνεις
Είσαι μαλ@κ@ς, βλάκας, ηλίθιος
Δεν αντέχω άλλο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ