Το πιο τρελό άλμα -Πήδηξαν από την κορυφή του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πιο τρελό άλμα -Πήδηξαν από την κορυφή του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κοινοί θνητοί ανεβοκατεβαίνουν στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου με ασανσέρ. Δύο «τρελοί», όμως, προτίμησαν έναν πιο εντυπωσιακό τρόπο. Και πήδηξαν από ηην κορυφή του Burj Khalifa.

Δύο βετεράνοι των συγκεκριμένων αλμάτων, ο Φρεντ Φούγκεν και ο Βινς Ρέφετ ήθελαν να κάνουν την αδρεναλίνη τους να χτυπήσει κόκκινο και παράλληλα να μπουν στο βιβλίο Γκίνες. Ανέβηκαν, λοιπόν, στην κορυφή του ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, δηλαδή στα 829,8 μ. που φτάνει το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η «βουτιά» τους έγινε από ακόμη πιο πάνω, καθώς έπεσαν από μία προσωρινή πλατφόρμα που είχε τοποθετηθεί για αυτό το σκοπό.

Δεν ήταν οι πρώτοι που έπεσαν από το Burj Khalifa, αλλά είναι οι μοναδικοί που το πραγματοποίησαν από την κορυφή του. Για να τα καταφέρουν, έκαναν προπόνηση πηδώντας από βουνά που ήταν περίπου στο ίδιο υψόμετρο, όπως και κάνοντας βουτιές από ελικόπτερα στο Ντουμπάι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ