Δέσμευσαν τραπεζικό λογαριασμό του Νότη Σφακιανάκη -Πώς δημιουργήθηκε η οφειλή των 36.000 ευρώ - iefimerida.gr

Δέσμευσαν τραπεζικό λογαριασμό του Νότη Σφακιανάκη -Πώς δημιουργήθηκε η οφειλή των 36.000 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To ποσό των 26.000 ευρώ έχει ήδη δεσμεύσει από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Νότη Σφακιανάκη η Εφορία, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δεσμεύσει ακόμη 10.000, καθώς ο τραγουδιστής εμφανίζεται να έχει συνολικές οφειλές στην Εφορία που φθάνουν τις 36.000 ευρώ.

Οπως αναφέρει ο ιστότοπος ethnos.gr, η οφειλή αυτή προέρχεται από τη μη πληρωμή του «χαρατσιού» της ΔΕΗ, του φόρου αλληλεγγύης και των έκτακτων εισφορών. Μάλιστα, όπως σημειώνει η ίδια πηγή, ο τραγουδιστής είχε ζητήσει από το λογιστικό γραφείο της Κω με το οποίο συνεργάζεται, να στείλει υπόμνημα προς την Εφορία με το οποίο να ενημερώνει πως ο ίδιος δεν προτίθεται να πληρώσει οποιονδήποτε έκτακτο φόρo, εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, η «δήλωση αντίθεσης» που κατατέθηκε δεν είχει καμία νομική ισχύ και έτσι η Εφορία πριν λίγες ημέρες κατέσχεσε τον τραπεζικό του λογαριασμό, πράγμα που έγινε αντιληπτό όταν πρόσφατα η σύζυγος του τραγουδιστή πήγε να κάνει μια ανάληψη και ενημερώθηκε για τη δέσμευση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ