Η θάλασσα ξέβρασε αντικείμενο που μπορεί να προέρχεται από το Boeing -Ενα κομμάτι λαμαρίνας με καρφιά - iefimerida.gr

Η θάλασσα ξέβρασε αντικείμενο που μπορεί να προέρχεται από το Boeing -Ενα κομμάτι λαμαρίνας με καρφιά

Η θάλασσα ξέβρασε αντικείμενο που μπορεί να προέρχεται από το Boeing -Ενα κομμάτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από ατελείωτες εβδομάδες χωρίς ίχνος από το εξαφανισμένο Boeing, η ομάδα των ερευνών αναθάρρησε έπειτα από την πληροφορία για την ύπαρξη ενός «αντικειμένου ενδιαφέροντος», όπως το χαρακτήρισαν.

Πρόκειται για αντικείμενο που ξέβρασε η θάλασσα σε ακτή της δυτικής Αυστραλίας και όπως φαίνεται πρόκειται για ένα κομμάτι λαμαρίνας με καρφιά, σύμφωνα με το CNN. Ακόμη η ομάδα των ερευνών δεν το έχει παραλάβει, καθώς το έχει στα χέρια της η αστυνομία, που έστειλε όμως στο επιχειρησιακό κέντρο τις πρώτες φωτογραφίες.

Το αντικείμενο βρέθηκε κοντά στην Αουγκούστα, περίπου 300 χλμ. Νότια του Περθ. Εχει καρφιά στη μία πλευρά, η οποία φαίνεται πως είναι καλυμμένη από fiberglass. Το αντικείμενο είναι κατεστραμμένο, ενώ η ομάδα των ερευνών το αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα, καθώς ακόμη δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για τμήμα του εξαφανισμένου αεροσκάφους της Malaysia Airlines.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ