«Θα ιδωθούμε τον Αύγουστο» -Το ανέκδοτο χειρόγραφο που άφησε πίσω του ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες - iefimerida.gr

«Θα ιδωθούμε τον Αύγουστο» -Το ανέκδοτο χειρόγραφο που άφησε πίσω του ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες

«Θα ιδωθούμε τον Αύγουστο» -Το ανέκδοτο χειρόγραφο που άφησε πίσω του ο Γκαμπριέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εφυγε» πριν από μερικές ημέρες, αλλά ο κόσμος δεν έχει δει ακόμη ολόκληρο το έργο του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες. Οπως έγινε γνωστό, ο νομπελίστας συγγραφέας άφησε πίσω του ένα ανέκδοτο χειρόγραφο.

Ενας εκδότης, ο Κρίστομπαλ Πέρα, έκανε την αποκάλυψη και δήλωσε στο Associated Press πως ο Μάρκες είχε αποφασίσει να μην κυκλοφορήσει το χειρόγραφο με τίτλο «Θα ιδωθούμε τον Αύγουστο». Η οικογένεια του συγγραφέα δεν έχει καταλήξει ακόμη αν θα επιτρέψει να βγει το βιβλίο μετά από το θάνατό του.

Σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο, που δημοσίευσε η ισπανική εφημερίδα La Vanguardia και φαίνεται πως είναι το πρώτο κεφάλαιο, περιγράφεται το ταξίδι μίας γυναίκας στα 50 της, η οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο τον τάφο της μητέρας της σε ένα τροπικό νησί.

Το χειρόγραφο είναι από την εποχή που ο Μάρκες έγραφε το τελευταίο του μυθιστόρημα- «Οι θλιμμένες πουτάνες της ζωής μου»- το οποίο εκδόθηκε το 2004. Ταλαιπωρημένος από τη μνήμη του που τον πρόδιδε, είχε σταματήσει να γράφει τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ