Ο Τσίπρας δεν θέλει να πάει στο πρώτο ευρω-ντιμπέιτ με Γιούνκερ και Σουλτς - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας δεν θέλει να πάει στο πρώτο ευρω-ντιμπέιτ με Γιούνκερ και Σουλτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο τους «αντιπάλους» του για την προεδρία της Κομισιόν- Γιούνκερ, Σουλτς, Φέρχοσταντ και Κέλερ, στην τηλεμαχία της ερχόμενης Δευτέρας.

Το γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε αρνητική απάντηση για την παρουσία του, σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας δεν είναι πλέον σε θέση να παραστεί στη συζήτηση και αυτό οφείλεται σε θέματα προγραμματισμού», όπως μεταδίδει το Εuronews.

Έτσι, στην πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση της κούρσας για την προεδρία θα αναμετρηθούν μόνο ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ο Μάρτιν Σουλτς από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, ο Γκι Φέρχοσταντ από τη Συμμαχία Φιλελεύθερων και η Σκα Κέλερ από το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα.

Το πρώτο ντιμπέιτ των υποψηφίων για την προεδρία έχει ανακοινωθεί εδώ και ένα μήνα και θα διεξαχθεί στις 28 Απριλίου στο «Theater aan het Vrijthot» του Μάαστριχ. Η συζήτηση, στην οποία θα υπάρχει ακροατήριο 700 ατόμων, θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο και θα μεταφράζεται σε 13 γλώσσες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ