Εκκεντρικός Λονδρέζος βγάζει βόλτα τις πάπιες του με λουράκια σκύλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκκεντρικός Λονδρέζος βγάζει βόλτα τις πάπιες του με λουράκια σκύλου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλο ένα περίεργο θέαμα στους δρόμους του Λονδίνου: Άντρας εθεάθη τη Δευτέρα του Πάσχα σε κεντρικό δρόμο της βρετανικής πρωτεύουσα να βγάζει βόλτα δύο πάπιες, στις οποίες είχε φορέσει λουράκια σκύλου.

Στο ένα χέρι κρατούσε τα λουριά από τις πάπιες και στο άλλο ένα κλουβί με κάποιο κατοικίδιο. Το εντυπωσιακό, πάντως, είναι ότι πέρασε σχεδόν απαρατήρητος. Οι περαστικοί δεν φάνηκαν να σαστίζουν ή να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στον εκκεντρικό άντρα με τις πάπιες του. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που σταμάτησαν να τον απαθανατίσουν με το κινητό τους τηλέφωνο.

Οι Λονδρέζοι είναι μάλλον συνηθισμένοι πλέον σε παράδοξα θεάματα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα είχαν «απολαύσει» έναν άνδρα που περπατούσε στα τέσσερα σαν σκυλί, φορώντας στο λαιμό λουρί το οποίο κρατούσε μια καλοντυμένη κυρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ