Tα μυστικά της Ναταλίας Δραγούμη για την τέλεια σιλουέτα της [εικόνα] - iefimerida.gr

Tα μυστικά της Ναταλίας Δραγούμη για την τέλεια σιλουέτα της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στο Close up για το βιβλίο «Μαγειρεύοντας με την κόρη μου» και αποκάλυψε όλα τα μυστικά της.


«Πρόκειται για μία ιδέα δική μου που προέκυψε πριν από ένα χρόνο περίπου. Εγώ προσέγγισα τις εκδόσεις "Μίνωας" και χαίρομαι πολύ γιατί ήταν κάτι που βγήκε πολύ χαλαρά και έγινε με τον τρόπο που έπρεπε. Ο στόχος μου επιτεύχθηκε, γιατί το αποτέλεσμα είναι κάτι πολύ προσωπικό, χωρίς ωστόσο να έχω εκθέσει προσωπικές και οικογενειακές στιγμές μου. Το βιβλίο περιλαμβάνει τις συνταγές που μαγειρεύω στο σπίτι μου για την οικογένειά μου, συνταγές απλές αλλά και περίεργες, υγιεινές ή λιγότερο υγιεινές. Σε κάθε συνταγή υπάρχει και η ιστορία της, ποιος μου την έδωσε, πότε τη μαγείρεψα για πρώτη φορά, οπότε υπάρχουν και αναφορές στη ζωή μου. Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στο καλοκαιρινό σπίτι μας, στη Ραφήνα, με την κόρη μου, ενώ ήταν ευτυχής συγκυρία το γεγονός ότι ήταν καλοκαίρι και η Κλειώ μπορούσε να συνεχίζει το παιχνίδι της και τα μπάνια της και να συμμετέχει και στις λήψεις».


Όσον αφορά στα μυστικά της διατροφής της και την τέλεια σιλουέτα της δήλωσε: «Αθλούμαι συστηματικά. Ο αθλητισμός μπορώ να πω ότι είναι η τρίτη αγάπη μου, μετά την οικογένεια και την υποκριτική. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήθελα να είμαι αθλήτρια. Ήμουν βολεϊμπολίστρια, αλλά αυτήν την εποχή κάνω beach volley δύο φορές την εβδομάδα, δύο φορές zumba και μία φορά pilates. Βέβαια, αυτά όταν δεν έχω γύρισμα».

Tα μυστικά της Ναταλίας Δραγούμη για την τέλεια σιλουέτα της [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ