Ενα τέτοιο βαρελότο σκόρπισε τον πανικό στη Σαντορίνη -Ολα όσα βρέθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα τέτοιο βαρελότο σκόρπισε τον πανικό στη Σαντορίνη -Ολα όσα βρέθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα τεράστιο αυτοσχέδιο βαρελότο, παρόμοιο του οποίου εικάζεται ότι έριξαν και το βράδυ της Ανάστασης στην εκκλησία της Οίας, όπου τραυματίστηκαν η Αμερικανίδα τουρίστρια και έξι ακόμη άνθρωποι, βρέθηκε στο σπίτι του 34χρονου που συνελήφθη τη Δευτέρα στο νησί για το περιστατικό.

Εκτός από το αυτοσχέδιο βαρελότο, το οποίο προκαλεί τρόμο και μόνο από το μέγεθός του, στο σπίτι του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη διακόσια είκοσι ένα (221) τεμάχια τυποποιημένων κροτίδων.

Επίσης, στην κατοικία του 23χρονου που συνελήφθη βρέθηκε μια τσάντα ώμου που περιείχε στο εσωτερικό της σπίρτα και ένα αναπτήρα, ενώ στην κατοικία του 28χρονου μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Εκτός από τον 34χρονο, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένας ακόμη 23χρονος, ένας 28χρονος και τα δύο μικρότερα αδέλφια αυτού. Οι τρεις τελευταίοι, που συνελήφθησαν σήμερα πετούσαν κροτίδες στο χώρο της εκκλησίας στην Οία, ωστόσο, θεωρείται ότι δεν ήταν αυτοί που πέταξαν το βαρελότο που προκάλεσε τον τραυματισμό της Αμερικανίδας τουρίστριας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ