Το Πάσχα έχει σημασία ακόμη και για άθεους σαν κι εμένα: Οι διαφορετικές ευχές του Γιάννη Βαρουφάκη [εικόνα] - iefimerida.gr

Το Πάσχα έχει σημασία ακόμη και για άθεους σαν κι εμένα: Οι διαφορετικές ευχές του Γιάννη Βαρουφάκη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δηλώνοντας εξαρχής άθεος, ο Γιάννης Βαρουφάκης δίνει τις δικές του ιδιαίτερες ευχές, συνοδεύοντας τις από μια φωτογραφία που τράβηξε η σύζυγός του εικαστικός Δανάη Στράτου, στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.


Γράφει χαρακτηριστικά στο ιστολόγιο του ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας και αρθρογράφος: «Ποιος είπε ότι το Πάσχα δεν έχει σημασία στους κυνικούς καιρούς μας, ακόμη και για άθεους σαν κι εμένα; Το να υποφέρεις, η θυσία των αθώων, ο διωγμός των προφητών της αλήθειας – συνεχίζονται όλα με εκδικητικότητα. Καλό Πάσχα σε όλους. (Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τη Δανάη Στράτου στα σύνορα ΗΠΑ Μεξικού το 2006 ως μέρος του έργου της CUT-7 diving lines. Κάθε ένας από τους μικρότερους σταυρούς που σχηματίζουν τον μεγαλύτερο έχουν ένα όνομα επάνω – όσων χάθηκαν προσπαθώντας να περάσουν τα σύνορα αναζητώντας εργασία.

Το Πάσχα έχει σημασία ακόμη και για άθεους σαν κι εμένα: Οι διαφορετικές ευχές του Γιάννη Βαρουφάκη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ