Αυτό είνα το μυστικό της Βικτόρια Μπέκαμ για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα - iefimerida.gr

Αυτό είνα το μυστικό της Βικτόρια Μπέκαμ για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Βικτόρια Μπέκαμ, που πρόσφατα έκλεισε τα 40 της χρόνια, έχει ένα πρόσωπο νεανικό και λαμπερό, αψεγάδιαστο και χωρίς την παραμικρή ρυτίδα. Ο δερματολόγος που εμπιστεύεται η πρώην Spice για τη φροντίδα του αποκαλύπτει τα μυστικά της.

Μιλώντας στο E!News ο Dr. Lancer ανέφερε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ δεν κάνει τίποτα περισσότερο από αυτό που συστήνουν οι περισσότεροι δερματολόγοι στον κόσμο. Απολέπιση, καθαρισμό, θρέψη και προστασία από τον ήλιο. Με άλλα λόγια κάθε γυναίκα μπορεί να κερδίσει τη μάχη με το χρόνο ακολουθώντας τέσσερα απλά βήματα.

Πάντως, ο γνωστός χολιγουντιανός γιατρός τόνισε ότι το πρώτο βήμα, αυτό της απολέπισης, είναι ιδιαίτερα κομβικό, γιατί, όπως εξήγησε «διεγείρει την παραγωγή πρωτείνης στην επιφανειακή στοιβάδα της επιδερμίδας, ενισχύει την οξυγόνωσή της ενώ ταυτόχρονα βοηθά το δέρμα να επιδιορθώνει μόνο του τις φθορές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ