Πέρασαν τον προπονητή της Μπενφίκα για οπαδό -Παραλίγο να τον συλλάβει αστυνομικός [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέρασαν τον προπονητή της Μπενφίκα για οπαδό -Παραλίγο να τον συλλάβει αστυνομικός [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παιχνίδι είχε τελειώσει, η νίκη επί της Ολιανένσε με 2-0 έχριζε μαθηματικά την Μπενφίκα πρωταθλήτρια Πορτογαλίας για 33η φορά και ο προπονητής της αποφάσισε να το πανηγυρίσει όπως αρμόζει στην περίπτωση: σαν οπαδός. Μόνο που ο Ζόρζε Ζέσους το παράκανε.

Ο τεχνικός αποφάσισε να βγάλει το κοστούμι του και καλύφθηκε ολόκληρος στα χρώματα της Μπενφίκα με σημαιάκια και κασκόλ. Με αυτή την αμφίεση όμως και έτσι όπως χοροπηδούσε μπροστά από τους φιλάθλους δίνοντας το σύνθημα για να ξεκινήσει το πάρτι στους δρόμους, μπέρδεψε τους αστυνομικούς.

Ενας από αυτούς τον πλησίασε και τον άρπαξε, θέλοντας προφανώς να απομακρύνει τον «τρελό» που είχε περάσει τα κιγκλιδώματα που είχαν στηθεί. Οταν όμως ο Ζόρζε Ζέσους γύρισε και τον κοίταξε έντρομος, προφανώς ο αστυνομικός κατάλαβε το λάθος του και τον άφησε αμέσως. Η παρεξήγηση ήταν στιγμιαία, οπότε ο προπονητής χαμογέλασε με εμφανή ανακούφιση μόλις απελευθερώθηκε από τα χέρια του αστυνομικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ