Ταξίδι στους τροχούς αεροπλάνου -16χρονος κρύφτηκε εκεί και έκανε πτήση χωρίς να πάθει γρατσουνιά - iefimerida.gr

Ταξίδι στους τροχούς αεροπλάνου -16χρονος κρύφτηκε εκεί και έκανε πτήση χωρίς να πάθει γρατσουνιά

Ταξίδι στους τροχούς αεροπλάνου -16χρονος κρύφτηκε εκεί και έκανε πτήση χωρίς να
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν απίστευτο τρόπο για να ταξιδέψει από την Καλιφόρνια στην Χαβάη βρήκε ένας 16χρονος. Το αγόρι τρύπωσε στους τροχούς του αεροπλάνου και «πέταξε» χωρίς να πάθει το παραμικρό.

Ο δαιμόνιος λαθρεπιβάτης εντοπίστηκε να περιφέρεται χωρίς άδεια στο χώρο του αεροδρομίου του Μάουι και ανακρίθηκε από το FBI. Σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας, διαπιστώθηκε πως έκανε το ταξίδι από την Καλιφόρνια κρυμμένος στους τροχούς του αεροπλάνου και κατά ένα θαυματουργό τρόπο δεν έπαθε το παραμικρό, παρά την εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία στα 38.000 πόδια, αλλά και την έλλειψη οξυγόνου.

Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Σαν Χοσέ επιβεβαίωσε ότι ο νεαρός Καλιφορνέζος πήδηξε ένα φράχτη και τρύπωσε στην πτήση των Hawaiian Airlines το πρωί της Κυριακής. Το αγόρι, που το έσκασε από το σπίτι του, δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες και παραδόθηκε στις υπηρεσίες Πρόνοιας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ