Μπρούνο Τσιρίλο: Ο «σκληρός» Ιταλός έγινε βέρος Ελληνας και ποζάρει με τον οβελία και το κοκορέτσι [εικόνα] - iefimerida.gr

Μπρούνο Τσιρίλο: Ο «σκληρός» Ιταλός έγινε βέρος Ελληνας και ποζάρει με τον οβελία και το κοκορέτσι [εικόνα]

Μπρούνο Τσιρίλο: Ο «σκληρός» Ιταλός έγινε βέρος Ελληνας και ποζάρει με τον οβελί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπρούνο Τσιρίλο ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ποδοσφαιριστών που εξαιτίας του ταμπεραμέντου τους έγιναν αγαπητοί σε ένα μεγάλο κομμάτι της φίλαθλης Ελλάδας και όχι μόνο στους οπαδούς των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε.Πραγματοποιώντας καλή καριέρα στην Ελλάδα με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο σκληρός Ιταλός είναι ξανά στο δυναμικό της «Ενωσης» για να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει γρήγορα στα σαλόνια από την Γ' εθνική στην οποία βρίσκεται.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, πάντως, έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι έχει γίνει βέρος Ελληνας και, όπως ήταν λογικό, και αυτός συμμετέχει στο παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία.

Φρόντισε μάλιστα να ανεβάσει και μια φωτογραφία στο Instagram για να ευχηθεί σε φίλους «Καλό Πάσχα».

«Buona Pasqua a tutti .... Happy Easter.... Καλό Πάσχα....», έγραψε ο αγαπημένος της κιτρινόμαυρης εξέδρας.

Μπρούνο Τσιρίλο: Ο «σκληρός» Ιταλός έγινε βέρος Ελληνας και ποζάρει με τον οβελία και το κοκορέτσι [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ