Το ποδόσφαιρο της φούσκας: Ενα ξεκαρδιστικό και ανώδυνο άθλημα [βίντεο] - iefimerida.gr

Το ποδόσφαιρο της φούσκας: Ενα ξεκαρδιστικό και ανώδυνο άθλημα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποτέ πριν το ποδόσφαιρο δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό. Φανταστείτε έναν αγώνα όπου οι παίκτες δεν σπρώχνονται και δεν τραυματίζονται γιατί πολύ απλά δεν μπορούν.

Η απίστευτη ιδέα των «φουσκωτών αθλημάτων» στα οποία συγκαταλέγεται και το ποδόσφαιρο της φούσκας, ξεκίνησε από τη Γερμανία και κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτό το άθλημα δεν χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα σπουδαίοι ποδοσφαιριστές ή να ξέρετε να χειρίζεστε την μπάλα αφού ο στόχος εδώ είναι μόνο η διασκέδαση.

Το φουσκωτό ποδόσφαιρο παίζεται όπως και το κανονικό ποδόσφαιρο μόνο με κάπως απλουστευμένη ερμηνεία των κανόνων και σε ένα μικρό γήπεδο περίπου 30x15 μέτρα και χωρίς σταθερό τερματοφύλακα.

Κατάλληλη επιφάνεια παιχνιδιού είναι τεχνητός χλοοτάπητας, φυσικό χόρτο, συμβατικά γυμναστήρια εδάφους, ψιλή άμμος, ή ακόμη και χιόνι.

Ο στόχος είναι να κερδίσετε προφανώς, αλλά το πώς θα γίνει αυτό, διαφέρει σημαντικά από το κανονικό ποδόσφαιρο, αφού οι παίκτες βρίσκονται σε ένα μικρό γήπεδο και μέχρι τη μέση φορούν τεράστιες φούσκες.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικές τούμπες συγκρούσεις και γκελ στο παρκέ και μεταξύ τους που κάνουν κάθε αγώνα πραγματικά θεαματικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ποδόσφαιρο Βίντεο άθλημα φούσκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ