CINETROLL: O ηθοποιός που έπαιζε τον Χριστό στον «Iησού από τη Ναζαρέτ» είχε σταυρωθεί και σε άλλη ταινία, ως Εβραίος [βίντεο] - iefimerida.gr

CINETROLL: O ηθοποιός που έπαιζε τον Χριστό στον «Iησού από τη Ναζαρέτ» είχε σταυρωθεί και σε άλλη ταινία, ως Εβραίος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος ανακαλύπτει το «αμαρτωλό» παρελθόν του ηθοποιού που αγαπήσαμε στη σειρά του Τζεφιρέλι, με στοιχεία και ντοκουμέντα.

Aν δεν το δεις δεν το πιστεύεις αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Ρόμπερτ Πάουελ, ο ηθοποιός που ερμήνευσε τον Ιησού στη διάσημη μινι σειρά του Τζεφιρέλι που γυρίστηκε το 1977, είχε ξανασταυρωθεί κινηματογραφικά μόλις 3 χρόνια πριν, το 1974, υποδυόμενος τον συνθέτη Γκούσταβ Μάλερ στην σαλταρισμένη βιογραφία του από τον ιδιοφυή Κεν Ράσελ με τίτλο «Mahler». Η σκηνή, είναι μία από τις δεκάδες υπέροχα παρανοημένες στιγμές της ταινίας του Ράσελ, που δείχνει τον συνθέτη να σταυρώνεται από μια αγριεμένη ντομινατρίς ναζί με σβάστικα στον πισινό, προκειμένου να αποκηρύξει τον ιουδαϊσμό και να «αγκαλιάσει» τον καθολικισμό, με μουσική υπόκρουση του Βάγκνερ.

Μολονότι ο Μάλερ δεν υπήρξε ποτέ αυτό που θα λέγαμε «επίσημα» gay, όντας παντρεμένος, (σιγά τα αυγά) ο σκηνοθέτης, γνωστός για την μοναδική του ικανότητα να βεβηλώνει με απολαυστικό τρόπο τα πάντα, εστίασε στη φημολογία για τη σεξουαλικότητά του, σε συνδυασμό με την απεικόνιση του από τον Λουκίνο Βισκόντι στον περιβόητο «Θάνατο στη Βενετία», δημιουργώντας ένα ντελιριακό αποτέλεσμα.

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ