Χειροπέδες σε διαρρήκτη 12 ετών -Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε ρημάξει πάνω από 60 σπίτια στην Πάτρα - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε διαρρήκτη 12 ετών -Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε ρημάξει πάνω από 60 σπίτια στην Πάτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο δόκανο της αστυνομίας έπεσαν πέντε άτομα, μέλη σπείρας στην Πάτρα, που τα τελευταία δύο χρόνια είχαν διαπράξει μία ληστεία και περίπου 60 κλοπές σε σπίτια της ευρύτερης περιοχής. Ανάμεσά τους και ένα ανήλικο παιδί 12 ετών.

Τα μέλη της συμμορίας είναι ηλικίας από 12 έως 43 ετών, ενώ ένας εμπλεκόμενος στην υπόθεση, βρίσκεται ήδη έγκλειστος στο Κέντρο Κράτησης Ανηλίκων Βόλου. Αναζητούνται επίσης δύο άνδρες και μία γυναίκα- ηλικίας 52, 19 και 17 ετών αντίστοιχα- καθώς και άλλοι εννέα, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της σπείρας ενεργούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά και «χτυπούσαν» σπίτια, αφού διαπίστωναν πρώτα ότι οι ένοικοι απουσίαζαν, και αφαιρούσαν κυρίως κοσμήματα και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ