Το come back της Μπρίτζετ Τζόουνς - iefimerida.gr

Το come back της Μπρίτζετ Τζόουνς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπρίτζετ Τζόουνς ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι το ημερολόγιό της. Η εταιρεία παραγωγής Working Title Films που ήταν πίσω από τις δύο προηγούμενες ταινίες «Bridget Jones Diary» (2001) και «Bridget Jones: The Edge of Reason» (2004) επιβεβαίωσε ότι η τρίτη συνέχεια της γνωστής κινηματογραφικής επιτυχίας βρίσκεται στα σκαριά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Entertainment Weekly.

Αν και η εταιρεία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία, ωστόσο ο Κόλιν Φέρθ -συμπρωταγωνιστής της Ρενέ Ζελβέγκερ (Μπρίτζετ Τζόουνς)- που υποδύεται τον αξιαγάπητο Μαρκ Ντάρσι, ανέφερε στην EW μερικές πληροφορίες για μια πιθανή εξέλιξη σε αυτή την ιστορία αγάπης.

«Μπορώ να σας πω ότι η Μπρίτζετ και ο Μαρκ δεν μπορούν να έχουν παιδιά» και προσθέτει: «Έτσι είναι πολύ πιθανό να κάνει το μεγάλο λάθος και να ξαναγυρίσει στον Ντάνιελ Κλίβερ -τον οποίο υποδύεται ο Χιου Γκραντ-, ο οποίος θεωρώ ότι και πάλι θα την παρατήσει, και πάλι θα την αφήσει μόνη της... Και μαντέψτε ποιος θα γυρίσει για να την σώσει;»

Να σημειώσουμε ότι οι ταινίες βασίζονται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Έλεν Φίλντινγκ. Το πρώτο φιλμ ήταν μια μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με $281 εκατομμύρια έσοδα, ενώ η δεύτερη συνέχεια αν και δεν έτυχε καλής αποδοχής από τους κριτικούς, σημείωσε κέρδη $262 εκατομμυρίων.

Τον περασμένο Μάρτιο η ιστοσελίδα London Evening Standard, ανέφερε σε δημοσίευμά του ότι η Έλεν Φίλντινγκ έχει προχωρήσει ήδη στη συγγραφή του τρίτου μυθιστορήματος, ενώ η ίδια είχε δηλώσει ότι εκείνη την εποχή υπήρχαν συζητήσεις για την επόμενη ταινία. «Θα δουλέψω ταυτόχρονα και το βιβλίο και την ταινία, αλλά δεν ξέρω αν θα προχωρήσουν και τα δύο ταυτόχρονα. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη» είχε πει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ