Ξέσπασε σε κλάματα η Κέιτ, βούρκωσε ο Ουίλιαμ αντικρίζοντας μωρό στην ηλικία του Τζορτζ που έχει λίγες μέρες ζωής [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξέσπασε σε κλάματα η Κέιτ, βούρκωσε ο Ουίλιαμ αντικρίζοντας μωρό στην ηλικία του Τζορτζ που έχει λίγες μέρες ζωής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα αγοράκι 9 μηνών που μέχρι πριν έξι εβδομάδες ήταν υγιέστατο και τώρα έχει λίγες μέρες ζωής συγκλόνισε την Κέιτ Μίντλεντον και τον πρίγκιπα Ούιλιαμ με την πρώτη να ξεσπάει σε κλάματα και τον δεύτερο να βουρκώνει.

Συνάντησαν το μωρό, τον μικρό Max κατά την επίσκεψή τους σε παιδιατρικό νοσοκομείο Bear Cottage Hospice. Το μωρό προσλήφθηκε από βαριάς μορφής μηνιγγίτιδα πριν από έξι εβδομάδες και οι γιατροί λένε πως δεν θα τα καταφέρει, σύμφωνα με την Daily Mail. Ο Ουίλιαμ είπε αργότερα στους δημοσιογράφους «Προσπάθησα πραγματικά να μη βάλω τα κλάματα, να συγκρατηθώ. Ηξερα ότι άν αρχιζα να κλαίω δύσκολα θα σταματούσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ