Η ζωή των σταρ δεν ήταν πάντα ρόδινη: Ποιοι είχαν σοκαριστικά άσχημο παρελθόν - iefimerida.gr

Η ζωή των σταρ δεν ήταν πάντα ρόδινη: Ποιοι είχαν σοκαριστικά άσχημο παρελθόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους βλέπουμε όμορφους και λαμπερούς στο κόκκινο χαλί, όμως μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν τι τραύματα κρύβουν στην ψυχή τους. Μερικοί από τους αγαπημένους μας σταρ, έχουν βιώσει ένα τρομακτικό παρελθόν και δεν φοβούνται να το αποκαλύψουν.

Η ιστοσελίδα zergnet μας παρουσιάζει 5 λαμπερούς σταρ με αξιοθαύμαστη καριέρα, που όμως πριν γίνουν διάσημοι, η ζωή δεν τους φέρθηκε καθόλου καλά.

Σαρλίζ Θερόν
Ο πατέρας της βραβευμένης με Οσκαρ σταρ ήταν αλκοολικός και συχνά γινόταν επιθετικός και βίαιος. Μία μέρα, ο πατέρας της μεθυσμένος, απείλησε μητέρα και κόρη με καραμπίνα και η μητέρα της στην προσπάθεια της να σώσει την Σαρλίζ δέχθηκε τη σφαίρα και έπεσε νεκρή, μπροστά στα μάτια της κόρης της. Η Σαρλίζ Θερόν ήταν μόλις 15 ετών.

Οπρα Γουίνφρει
Η αγαπημένη παρουσιάστρια του αμερικανικού τηλεοπτικού κοινού, είχε μία πολύ δύσκολη παιδική ηλικία. Καταγόταν από πολύ φτωχή οικογένεια του Μισισίπι και μετά τον χωρισμό των γονιών της, μετακόμισε στο Γουισκόνσιν όπου έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από μέλη της οικογένειας της σε ηλικία μόλις 9 ετών. Το παιδικό αυτό τραύμα την οδήγησε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ενώ γέννησε το πρώτο της παιδί όταν ήταν μόλις 14 ετών, το οποίο πέθανε λίγο αργότερα. Η ευκαιρία να σωθεί ήρθε όταν της ζητήθηκε να γίνει ρεπόρτερ για την τοπική τηλεόραση και η πορεία της ήταν μόνο ανοδική από τότε.

Κέβιν Σπέισι
Το σκοτεινό μυστικό τους αποκάλυψε ο αδελφός του, λέγοντας ότι ο πατέρας τους, ήταν μέλος των Αμερικανών Ναζί, ντυνόταν Αδόλφος Χίτλερ στο σπίτι και συχνά κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του

Ντέμι Μουρ
Η αλκοολική μητέρα της ήταν στην εφηβεία όταν την έφερε στον κόσμο και έπασχε από διπολική διαταραχή. Πατέρα δεν γνώρισε ποτέ, όμως και ο πατριός της, επίσης αλκοολικός έχανε συνεχώς τη δουλειά του και η οικογένεια άλλαξε περισσότερα από 15 σπίτια. Τελικά το 1980 ο πατριός της αυτοκτόνησε και η Ντέμι Μουρ παράτησε το σχολείο στο Λύκειο και στράφηκε στην υποκριτική.

Κίανου Ριβς
Ο σταρ έχει αντιμετωπίσει τραγικές απώλειες στη ζωή του από πολύ νωρίς. Ο πατέρας του, τους εγκατέλειψε όταν ο ηθοποιός ήταν ακόμη μωρό, ενώ το 1993, έχασε τον καλύτερο του φίλο, Ρίβερ Φοίνιξ από υπερβολική δόση. Η χειρότερη απώλεια ωστόσο ήταν όταν το 2000 έχασε την κόρη του Αβα, που είχε αποκτήσει με την σύντροφό του Τζένιφερ Σάιμ, ενώ η ίδια η Σάιμ ένα χρόνο αργότερα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και σκοτώθηκε ακαριαία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ