Ο Σόιμπλε αποθεώνει τον Σαμαρά για τις περικοπές μισθών - iefimerida.gr

Ο Σόιμπλε αποθεώνει τον Σαμαρά για τις περικοπές μισθών

Ο Σόιμπλε αποθεώνει τον Σαμαρά για τις περικοπές μισθών: «Ελπίζω ότι α συνεχίσει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

'Ελπίζω ότι ο κ. Σαμαράς θα συνεχίσει να πείθει την πλειοψηφία των Ελλήνων'' είναι το μήνυμα του Σόιμπλε για τις ευρωεκλογές, ο οποίος δηλώνει ικανοποιημένος από την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, και αποθεώνει τις περικοπές μισθών.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός Σαμαράς και ο υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας αποδίδουν και φέρνουν αποτελέσματα και ελπίζω ότι ο κ. Σαμαράς θα συνεχίσει να πείθει την πλειοψηφία των Ελλήνων ότι αυτός είναι ο σωστός και ο καλύτερος δρόμος για την Ελλάδα» ήταν η απάντηση του Σόιμπλε στην Καθημερινή, σε ερώτηση για τις εκλογές και τις αντιμνημονιακές δυνάμεις στην Ελλάδα.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την έξοδο στις αγορές, τονίζοντας όμως πως δεν χωράει επανάπαυση. «Ηταν το πρώτο τεστ για την Ελλάδα και η αντίδραση των αγορών ήταν πολύ θετική. Η χώρα σας θα αποκτήσει σταδιακά πρόσβαση στις διεθνείς αγορές. Βέβαια, θα χρειασθεί χρόνος, και εδώ ο κύριος κίνδυνος είναι ο εφησυχασμός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ