Προκλητικοί Κασιδιάρης και Παναγιώταρος στο συσσίτιο του μίσους -Νέα επίθεση κατά της Δικαιοσύνης - iefimerida.gr

Προκλητικοί Κασιδιάρης και Παναγιώταρος στο συσσίτιο του μίσους -Νέα επίθεση κατά της Δικαιοσύνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επίθεση εξαπέλυσαν οι υπόδικοι Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος κατά της Δικαιοσύνης και των δυο ανακριτριών κ.κ. Κλάπα και Δημητροπούλου, που ζήτησαν με έγγραφό τους επιτάχυνση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας στο θέμα της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής,

Οι δύο βουλευτές της ΧΑ κατά τη διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες που έγινε χθες το πρωί στα γραφεία της οργάνωσης στο σταθμό Λαρίσης έκαναν λόγο για επίορκους δικαστικούς και άδικη πολιτική δίωξη. Συγκεκριμένα ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε «Οι εντολείς των ανακριτριών τις τσιγκλάνε μαζί με όλους τους άλλους επίορκους δικαστικούς προκειμένου να τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα αυτή την πολιτική δίωξη που έχουν μάθει όχι μόνο τώρα στο πανελλήνιο αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο ότι είναι μια άδικη πολιτική δίωξη και τίποτα παραπάνω». Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης απλως ανέφερε «Ευχόμαστε στις ανακρίτριες Καλή Ανάσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ