Η καλόγρια του ιταλικού «The Voice» ξεσηκώνει ξανά τα πλήθη – Τραγουδάει... «Girls just wanna have fun» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η καλόγρια του ιταλικού «The Voice» ξεσηκώνει ξανά τα πλήθη – Τραγουδάει... «Girls just wanna have fun» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποθέωση δέχθηκε για δεύτερη φορά η 25χρονη καλόγρια Cristina Scuccia που συμμετέχει στο ιταλικό «The Voice». Τόσο η φωνή της, όσο και η κίνησή της πάνω στη σκηνή έχει κάνει το τηλεοπτικό κοινό και τους κριτές του τηλεοπτικού παιχνιδιού να υποκλιθούν στο ταλέντο της.

Μετά την ερμηνεία της στο τραγούδι «No one» της Alicia Keys που είχε κάνει θραύση στο Διαδίκτυο, αυτή τη φορά ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με την συμπαίκτριά της Luna Palumbo το «Girls just wanna have fun», στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης του παιχνιδιού.

Το τραγούδι της ξεσήκωσε ακόμα και τις καλόγριες που βρισκόντουσαν στον πλατό, οι οποίες την καταχειροκρότησαν.

Οσο για την παρουσία της Luna Palumbo; Η φωνή της πολύ καλή όπως γράφουν τα ιταλικά μέσα, αλλά την παράσταση κατάφερε να κλέψει η 25χρονη καλόγρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία τραγούδι καλόγρια The Voice
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ