Ρεσιτάλ αναισθησίας από 21χρονη: Τράκαρε ποδηλάτη ενώ έστελνε μήνυμα και δήλωσε ευθέως πως...δεν ενδιαφέρεται καθόλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρεσιτάλ αναισθησίας από 21χρονη: Τράκαρε ποδηλάτη ενώ έστελνε μήνυμα και δήλωσε ευθέως πως...δεν ενδιαφέρεται καθόλου [εικόνες]

Ρεσιτάλ αναισθησίας από 21χρονη οδηγό: Τράκαρε ποδηλάτη ενώ έστελνε μήνυμα και
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είχε μόλις τραυματίσει πολύ σοβαρά έναν άτυχο ποδηλάτη που βρέθηκε μπροστά της, ενώ αυτή οδηγούσε στέλνοντας μηνύματα. Το γεγονός αυτό όμως δεν πτόησε καθόλου τον... εγωισμό της 21χρονης οδηγού από την Αυστραλία, η οποία έκανε επίδειξη ανωριμότητας και αναισθησίας με όλα όσα δήλωσε μετά το ατύχημα.

Δυο μέρες μετά το τρακάρισμα, οι αστυνομικοί που της έκαναν ερωτήσεις γύρω από το συμβάν δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους. Ο ποδηλάτης τραυματίστηκε σοβαρά και θα περνούσε τον επόμενο μήνα κλεισμένος στο νοσοκομείο. Ενας φυσιολογικός άνθρωπος θα αισθανόταν πολλές τύψεις για μια τόσο χαζή πράξη του που οδήγησε σε ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό ενός συνανθρώπου του. Οχι όμως και η 21χρονη Ντέιβις Κίμπερλει που με αυτά που δήλωσε, άφησε τους αστυνομικούς με το στόμα ανοιχτό.

Το πρώτο πράγμα που δήλωσε η... αχαρακτήριστη Ντέιβις Κίμπερλει ήταν πως: «Απλά δεν με ενδιαφέρει τι έγινε τις προάλλες. Εχω πολλά άλλα πράγματα να σκεφτώ, όπως ότι το πολύ ακριβό αμάξι μου έχει υποστεί σημαντικές ζημιές που πρέπει να φτιάξω. Είμαι πραγματικά τσαντισμένη που ο ποδηλάτης χτύπησε τη πόρτα του αυτοκινήτου μου. Οταν όμως συνέβη αυτό δεν κοίταζα το κινητό μου, αν και πιστεύω πως δεν θα έπαιζε κανένα ρόλο»

Η χυδαιότητα της 21χρονης όμως δεν σταματά εκεί. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών, η νεαρή κοπέλα χρησιμοποιούσε το κινητό της καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής της, ενώ όταν χτύπησε τον ποδηλάτη σταμάτησε περίπου 300 μέτρα μακρυά και αντί να του προσφέρει βοήθεια κάλεσε ασθενοφόρο.

Ακόμα και το μεγάλο πρόστιμο των 4.500 δολαρίων που της επιβλήθηκε δεν φάνηκε να της αλλάζει τα μυαλά. Το μόνο πράγμα που την ενδιαφέρει είναι... πότε θα της επιστραφεί το δίπλωμα οδήγησης. Αυτό γίνεται αντιληπτό από όλα όσα έχει αναρτήσει στο Facebook μετά από το τρακάρισμα της.

«Μην επιταχύνεται και μην κάνετε ανοησίες πίσω από το τιμόνι γιατί θα χάσετε το δίπλωμα σας παιδιά. Ο,τι χειρότερο» συμβούλεψε τους φίλους τις τη μέρα που της αφαιρέθηκε το δίπλωμα. Σε πιο πρόσφατη ανάρτηση της δηλώνει την ανυπομονησία της λέγοντας: «Οταν η ζωή μου θα ξαναρχίζει» και δείχνοντας την ημερομηνία που θα ξανακυκλοφορήσει στους δρόμους.

Δείτε τις δύο αναρτήσεις της... πρωταθλήτριας αναισθησίας:

Ρεσιτάλ αναισθησίας από 21χρονη: Τράκαρε ποδηλάτη ενώ έστελνε μήνυμα και δήλωσε ευθέως πως...δεν ενδιαφέρεται καθόλου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ρεσιτάλ αναισθησίας από 21χρονη: Τράκαρε ποδηλάτη ενώ έστελνε μήνυμα και δήλωσε ευθέως πως...δεν ενδιαφέρεται καθόλου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ