«Πόρτα» Ψαριανού στον Σγουρό -Δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης

Ευγενικά ο Γρηγόρης Ψαριανός «έριξε πόρτα» στον Γιάννη Σγουρό που του πρότεινε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης.

Σε κείμενό του που δημοσιοποίησε, ευχαριστεί τον κ. Σγουρό, αλλά απορρίπτει την πρότασή του, λέγοντας ότι είναι αδιανόητο και έξω από κάθε λογική να το συζητά, καθώς ο ίδιος είναι βουλευτής της ΔΗΜΑΡ που κατεβαίνει στις εκλογές με δικό της συνδυασμό, με επικεφαλής τη Μαρία Γιαννακάκη.

Όπως επισημαίνει ο Γρηγόρης Ψαριανός «Τον ευχαρίστησα για την προτίμηση και την τιμητική πρόταση και αρνήθηκα, βεβαίως, λέγοντας ότι η ΔΗΜΑΡ κατεβαίνει στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ» και επικεφαλής τη Μαρία Γιαννακάκη. Συνεπώς, είναι αδιανόητο και έξω από κάθε δεοντολογία και λογική και να το συζητώ ακόμα, παρόλο που εκτιμώ και το έργο του Σγουρού και τον τρόπο και τη συναινετική διάθεση που έδειξε στα 3,5 αυτά χρόνια».

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ εύχεται καλή επιτυχία τόσο στην υποψήφια του κόμματός του, Μαρία Γιαννακάκη, αλλά και στο Γιάννη Σγουρό και σε όλες τις παρατάξεις για να εκλέξουν τους καλύτερους στο νέο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ