Αθώος λόγω αμφιβολιών ο σύντροφος της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη - iefimerida.gr

Αθώος λόγω αμφιβολιών ο σύντροφος της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε ο 44χρονος σύντροφος της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη, που βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες του ίδιου της του αυτοκινήτου.

Η αστρολόγος βρήκε τραγικό τέλος τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης 30 Απριλίου του 2013, όταν ο 44χρονος πρώην σύντροφός της φέρεται να την παρέσυρε με το αυτοκίνητό της.

Οι τρεις τακτικοί δικαστές ψήφισαν υπέρ της καταδίκης του, ενώ οι τέσσερις ένορκοι υπέρ της αθώωσής του.

Την ημέρα της τραγωδίας, γράφει το patrastimes, ο 44χρονος άνδρας, γόνος γνωστής οικογένειας των Βορείων Προαστίων και εγγονός του ομώνυμου βουλευτή Αχαΐας της ΕΡΕ αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του. Όμως επειδή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, η Νατάσα Λιβάνη προσφέρθηκε να τον πάει εκείνη στο σπίτι του με το αυτοκίνητό της, κάτι που αποδείχθηκε μοιραίο.

Οπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι τσακώθηκε στη διαδρομή, η αστρολόγος κατέβηκε από το αυτοκίνητό της και αμέσως τηλεφώνησε στον γιο της για βοήθεια.

Ο νεαρός που έσπευσε στο σημείο αντίκρυσε τη μητέρα του νεκρή στο οδόστρωμα και τον 44χρονο να βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έξω από το αυτοκίνητο.

Ο 44χρονος ενώπιον της ανακρίτριας είχε υποστηρίξει ότι δεν θυμάται το παραμικρό από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της αστρολόγου, μέχρι που συνήλθε στο νοσοκομείο.

Μέσω των συνηγόρων του μάλιστα είχε εκφράσει την οδύνη του για τον θάνατο της αστρολόγου, ενώ είχε δηλώσει ότι η υπόθεση έχει αρκετά κενά και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ