H JPMorgan αναβαθμίζει Alpha, Πειραιώς και Εθνική - iefimerida.gr

H JPMorgan αναβαθμίζει Alpha, Πειραιώς και Εθνική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβαθμίζει τις τιμές στόχους για Πειραιώς και Alpha, ενώ προσαρμόζει της Εθνικής, η JPMorgan σε νέα ειδική έκθεσή της για τις τράπεζες.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει ο ιστότοπος imerisia.gr, αυξάνει στα 0,95 ευρώ την τιμή στόχο για την Alpha Bank (από 0,84 ευρώ πριν) και στα 2,29 ευρώ την Πειραιώς (από 2 ευρώ πριν). Αντίθετα κατεβάζει την τιμή στόχο για την Εθνική στα 3,58 ευρώ (από 3,92 ευρώ πριν) παρά το γεγονός ότι αναβαθμίζει τη σύσταση σε «neutral» από «underweight» «έπειτα από την πρόσφατη υποαπόδοση που επέδειξε η μετοχή», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Οι αναλυτές της JPMorgan σημειώνουν ότι διατηρούν την επικοδομητική τους στάση έναντι των Alpha - Πειραιώς «στον απόηχο της αύξησης κεφαλαίων και θεωρούμε ότι υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο ανόδου γι αυτές εν μέσω της ελληνικής οικονομικής ανάκαμψης». Σημειώνεται ότι από χθες έχουν δηλώσει ότι έχουν συμπεριλάβει την Τράπεζα Πειραιώς στο Τοπ 10 των επιλογών τους για το σύνολο των αναδυόμενων αγορών σε Ευρώπη, Β. Αφρική και Μ. Ανατολή, ενώ τώρα προσθέτουν και την Alpha στους πρωταγωνιστές της Περιφέρειας (CEEMEA AFL).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εθνική ΠΕΙΡΑΙΩΣ JPMorgan Αlpha Bank
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ