Διάσημος ράπερ ευνουχίστηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι: Η απόπειρα αυτοκτονίας που σόκαρε τις ΗΠΑ

Σοκαρισμένη είναι η μουσική κοινότητα των ΗΠΑ, μετά την απίστευτη απόπειρα αυτοκτονίας του ράπερ Αντρέ Τζόνσον, κατά κόσμον Christ Bearer που σχετίζεται με το συγκρότημα Wu Tang Clan.

Ο Τζόνσον μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες, όταν αυτοευνουχίστηκε και στη συνέχεια πήδηξε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου .

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Αντρέ Τζόνσον, από το συγκρότημα Northstar που συνεργάζεται με τους Wu - Tang Clan επιχείρησε τον αυτο- διαμελισμό τα χαράματα της Τετάρτης σε μια πολυκατοικία στο Βόρειο Χόλιγουντ.

Οι αστυνομικοί κατέφθασαν στην περιοχή και βρήκαν τον Τζόνσον στο πεζοδρόμιο με σοβαρά τραύματα. Ο 40χρονος ράπερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο Cedars – Sinai, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Λεπτομέρειες σχετικά με το τι προκάλεσε το περιστατικό δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί, σύμφωνα με το CNN .

Δύο μέλη του συγκροτήματος Northstar που ζουν στην ίδια πολυκατοικία είπαν ότι ο Τζόνσον έκοψε το μόριο του και πήδησε χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με το Fox News.

Επίσης οι συνάδελφοί του επεσήμαναν στο TMZ ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει «σκληρά ναρκωτικά που θα τον ανάγκαζαν να κάνει ένα τέτοιο πράγμα.»

Ο Τζόνσον έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας, σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την κυκλοφορία του «OOOH !», ενός νέου βίντεο του σε συνεργασία με τον Rugged Monk

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ