Ελεύθερος με εγγύηση 300.000 ευρώ ο Γιώργος Σπανός - iefimerida.gr

Ελεύθερος με εγγύηση 300.000 ευρώ ο Γιώργος Σπανός

Ελεύθερος με εγγύηση 300.000 ευρώ ο Γιώργος Σπανός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφυλακίζονται τις επόμενες ώρες ο ιδιοκτήτης της εταιρείας καυσίμων ΕΤΕΚΑ και πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, και άλλοι δύο συγκατηγορούμενοί του, οι οποίοι είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, καθώς φέρεται να έχουν εμπλακεί σε υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας, μετά από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης που κατέθεσαν αποδεικτικά στοιχεία, ζήτησε την αντικατάσταση των προσωρινών όρων κράτησης με χρηματική εγγύηση και να αφεθούν ελεύθεροι, μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Η πρόταση του εισαγγελέα έγινε σήμερα δεκτή και από τον ανακριτή και έτσι σε λίγες ώρες αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση, παραμένουν προφυλακισμένα δύο άτομα, ένας τελωνειακός και ένας μηχανικός πλοίου.

Ο Γιώργος Σπανός, που κρατείται από τις 23 Φεβρουαρίου στις φυλακές Κορυδαλλού, αναμένεται να καταβάλει χρηματική εγγύηση 300.000 ευρώ και 100.000 ευρώ, ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων της εταιρείας.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ