Γιος αστυνομικού πήγε καλεσμένος σε φοιτητικό πάρτι και έσφαξε πέντε άτομα -Η χειρότερη μαζική δολοφονία στο Κάλγκαρι - iefimerida.gr

Γιος αστυνομικού πήγε καλεσμένος σε φοιτητικό πάρτι και έσφαξε πέντε άτομα -Η χειρότερη μαζική δολοφονία στο Κάλγκαρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τοπική κοινωνία του Κάλγκαρι στον Καναδά, παραμένει μουδιασμένη από το δολοφονικό αμόκ ενός νεαρού, ο οποίος έσφαξε με μαχαίρι πέντε άτομα, κατά τη διάρκεια φοιτητικού πάρτι.

Τα κίνητρα του 22χρονου δράστη, ο οποίος είναι γιος αστυνομικού, είναι μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός επιτέθηκε στα θύματά του, ηλικίας από 22 έως 27 ετών, χωρίς αυτά να έχουν την παραμικρή υποψία μαχαιρώνοντάς τα αρκετές φορές το καθένα. Ανάμεσα στα πέντε θύματα, υπήρχε και μια κοπέλα. Η μαζική δολοφονία θεωρείται η χειρότερη στην ιστορία του Καλγκάρι.

Σύμφωνα με τους γείτονες, γράφει το Εθνος, 20 περίπου φοιτητές του Πανεπιστημίου του Κάλγκαρι ήταν συγκεντρωθεί στην πίσω αυλή ενός σπιτιού προκειμένου να γιορτάσουν τις διακοπές του Πάσχα, όταν συνέβη το φονικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καναδάς μαχαιρώματα Κάλγκαρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ