Συνελήφθη ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη για χρέη μισού εκατ. ευρώ στο Δημόσιο - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη για χρέη μισού εκατ. ευρώ στο Δημόσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες στον πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, Μανώλη, για χρέη προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία ύψους 500.000 ευρώ, πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. τη Μεγάλη Τρίτη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, τα χρέη του Μανώλη Μαζωνάκη δημιουργήθηκαν σταδιακά από το 2002 έως το 2013 από την λειτουργία τεχνικής εταιρίας, στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του γνωστού τραγουδιστή είχε συλληφθεί ξανά τον Ιανουάριο του 2013, επίσης για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους, τότε, 420.000 ευρώ.Τότε, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο τμήμα της περιοχής του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ωστόσο έκανε διακανονισμό για τη σταδιακή αποπληρωμή του χρέους, με αποτέλεσμα να αφεθεί και πάλι ελεύθερος.

Ομως, όπως προέκυψε από σχετική ειδοποίηση της Εφορίας προς τις δικαστικές Αρχές, ο Μανώλης Μαζωνάκης δεν ήταν συνεπής όσον αφορά τις δόσεις του διακανονισμού προς το Δημόσιο και τα Ταμεία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ξανά χθες. Ο πατέρας του γνωστού τραγουδιστή, αφού πλήρωσε το ποσό των 17.000 ευρώ και έκανε νέο διακανονισμό για τη σταδιακή διευθέτηση του χρέους του προς το Δημόσιο και τα Ταμεία και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ