«Με Ζεν»: Το τσιπουράδικο που κάνει τη διαφορά στο Βόλο -Φίνοι μεζέδες για ούζο σε έναν industrial χώρο [εικόνες] - iefimerida.gr

«Με Ζεν»: Το τσιπουράδικο που κάνει τη διαφορά στο Βόλο -Φίνοι μεζέδες για ούζο σε έναν industrial χώρο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, σε ένα από τα μυστήρια στενάκια μεταξύ Έρμου και Δημητριάδος, βρίσκεται από τον Νοέμβριο ένα μικρό τσιπουράδικο, πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα που υπάρχουν στο Βόλο.

Ο μικρός χώρος εμπνέει κάτι το φρέσκο, το καινούριο, όπως σημειώνει και το Popaganda.gr. Θέλεις τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην προσεγμένη διακόσμηση, λίγο η διάταξη των τραπεζιών, λίγο και η απουσία του κλασικού χάρτινου τραπεζομάντηλου με τους αστακούς και τα μύδια σε print, σίγουρα το «Με ζεν» δεν είναι ένα κλασικό τσιπουράδικο.

Περιηγηθείτα στο χώρο, δείτε τις λιχουδιές που μπορεί να γευτεί όποιος το επισκεφθεί και διαβάστε την ιστορία του ιδιοκτήτη του, Ανδρέα, στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ