Ο πιο γενναίος μελισσοκόμος στο κόσμο –Κάλυψε το σώμα του με μέλισσες για λόγους... μάρκετινγκ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πιο γενναίος μελισσοκόμος στο κόσμο –Κάλυψε το σώμα του με μέλισσες για λόγους... μάρκετινγκ [εικόνες]

Ο πιο γενναίος μελισσοκόμος στο κόσμο – Κάλυψε το σώμα του με μέλισσες για λόγου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετές φορές τα αισθήματα του φόβου που νιώθουμε μπορούν να είναι εντελώς πλασματικά. Οταν για παράδειγμα ακούσουμε το βούισμα μιας μέλισσας, κατευθείαν κοιτάμε μήπως και... προσγειωθεί πάνω μας, ενώ γνωρίζουμε πως ακόμα και να συμβεί αυτό δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μας τσιμπήσει. Ενας Κινέζος μελισσοκόμος όμως έχει ακριβώς αντίθετη λογική. Εκμεταλλεύτηκε την αίσθηση του φόβου για... λόγους μάρκετινγκ.

Ο κύριος Σι Πινκ προσπαθώντας να αυξήσει τις πωλήσεις του μελιού του, άφησε περισσότερες από 460.000 μέλισσες να καλύψουν το γυμνό του σώμα. Ο ίδιος προσπάθησε να μείνει ψύχραιμος και τα κατάφερε με ιδιαίτερη επιτυχία, βλέποντας τις μέλισσες να... προσγειώνονται πάνω του η μια μετά την άλλη.

Το θέαμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, ικανό να κάνει το γύρω του διαδικτύου μέσα σε λίγες μέρες και να διαφημίσει τη... γενναιότητα του Κινέζου μελισσοκόμου. Οι μέλισσες «κολλάνε» πάνω στο σώμα του Σι Πινκ και το καλύπτουν ολοκληρωτικά. Το πρότζεκτ του ονομάστηκε «Bee bearding» που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Αψηφώντας τις μέλισσες».

Για να προσελκύσει τις μέλισσες, ο Σι Πινκ τοποθέτησε τη βασίλισσα τους σε ένα μικρό κλουβί το οποίο άφησε να κρέμεται από το σώμα του. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του πρότζεκτ τόνισε πως: «Για να είμαι ειλικρινής , αισθάνθηκα πολύ νευρικός , αλλά το έκανα για να διαφημίσω το μέλι μου. Έχω συνηθίσει να ασχολούμαι με τις μέλισσες και πλέον δεν φοβάμαι την επαφή μαζί τους αφού κάνω αυτή τη δουλειά από 22 χρονών.»

Με αυτή του την ενέργεια ο Σι Πινκ κατάφερε, σε πρώτη φάση, να γίνει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο αρχικός του στόχος μπορεί ακόμα να μην έχει επιτευχθεί, όμως ο Κινέζος μελισσοκόμος ελπίζει πως το μέλι του θα γίνει το ίδιο γνωστό με τη... γενναιότητα του.

Δείτε φωτογραφίες από το πρωτοποριακό μάρκετινγκ του Κινέζου μελισσοκόμου:

Ο πιο γενναίος μελισσοκόμος στο κόσμο –Κάλυψε το σώμα του με μέλισσες για λόγους... μάρκετινγκ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο πιο γενναίος μελισσοκόμος στο κόσμο –Κάλυψε το σώμα του με μέλισσες για λόγους... μάρκετινγκ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ