Ομόφωνα ένοχοι οι δύο δολοφόνοι του Πακιστανού Σαχζάτ Λουκμάν -Καταδικάστηκαν σε ισόβια - iefimerida.gr

Ομόφωνα ένοχοι οι δύο δολοφόνοι του Πακιστανού Σαχζάτ Λουκμάν -Καταδικάστηκαν σε ισόβια

Ομόφωνα ένοχοι οι δύο δολοφόνοι του Πακιστανού Σαχζάτ Λουκμάν -Τα ισόβια η μοναδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξη επέβαλε ομόφωνα το μεικτό Ορκωτό δικαστήριο στους δύο κατηγορουμένους για τη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού Σαχζάτ Λουκμάν αφού τους έκρινε ένοχους χωρίς ελαφρυντικά.Στο εδώλιο κάθονται οι Διονύσης Λιακόπουλος και Χρήστος Στεργιόπουλος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οπλοφορίας, οπλοχρησίας και την παράνομης οπλοκατοχής.Η ποινή δεν μπορεί να είναι άλλη από την ισόβια κάθειρξη αφού δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά στους δύο κατηγορουμένους.

Αναμένεται η τελική απόφαση των δικαστών.

Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν δολοφονήσει με επτά μαχαιριές τον Ιανουάριο του 2013 τον νεαρό Πακιστανό στα Πετράλωνα.

Σημειώνεται πως μεταξύ άλλων στα σπίτια των κατηγορουμένων από τις έρευνες της αστυνομίας είχαν εντοπιστεί τρία στιλέτα τύπου πεταλούδα, ένας σουγιάς, μια μαύρη λεπίδα με ειδική λαβή, ένα αεροβόλο πιστόλι, μια σιδερογροθιά, πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων, δύο σφαίρες πολεμικού τυφεκίου, δύο ξύλινα ρόπαλα και σφεντόνα. Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν επίσης 50 προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται ότι η ανθρωποκτονία του Λουκμάν εμπεριέχεται στις 3 δικογραφίες που απέστειλε ο Νίκος Δένδιας στην εισαγγελεία του Αρείου λίγο πριν ανοίξει ο «ασκός του Αιόλου» για τη Χρυσή Αυγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ