Κι άλλη αποχώρηση από το Just The 2 Of Us: Εφυγα πριν γίνω ρεζίλι - iefimerida.gr

Κι άλλη αποχώρηση από το Just The 2 Of Us: Εφυγα πριν γίνω ρεζίλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εφυγα πριν γίνω ρεζίλι, αν δεν έχω γίνει ήδη με αυτή την κατάσταση», δηλώνει η στυλίστρια Τζίνα Περιμένη η οποία αποχώρησε από το σόου τραγουδιού του Mega Just The 2 Of Us, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι δεν έχει κανένα παράπονο από το Μεγάλο Κανάλι και ότι αποχώρησή της οφείλεται αποκλειστικά στην εταιρεία παραγωγής.

«Μιλάω για την εταιρεία παραγωγής. Δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους σε κανένα επίπεδο», τονίζει η στυλίστρια η οποία είχε αναλάβει το ενδυματολογικό των συμμετεχόντων στο σόου, μιλώντας στην Espresso και στη συνέχεια αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετώπισε στη φετινή παραγωγή. «Καταρχάς οι καλλιτέχνες είναι δυσαρεστημένοι από την πρώτη στιγμή. Τους έχουν πεταμένους, δεν τους προσέχει κανείς. Δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο στα 20 χρόνια που δουλεύω, ποτέ», λέει η Τζένη Περιμένη και συμπληρώνει:«Στην Cut Production είναι τελείως άσχετοι, κάνουν τραγικά λάθη. Η εικόνα είναι χάλια, δεν βγαίνει αυτή που πρέπει, δεν υπάρχουν φώτα, ούτε ήχος, τίποτα και εμένα μου κάνει ζημιά αυτό. Είναι αρπακτικά κατ' εμέ. Κοιτάζουν πώς θα βγάλουν λεφτά. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όταν κάνεις ένα σόου σε ένα μεγάλο κανάλι δεν μπορείς να κάνεις τσαπατσοδουλειές».

Οσον αφορά τους λόγους που την οδήγησαν στην αποχώρηση από το σόου η στυλίστρια αναφέρει: «Με ανάγκασαν να φύγω λέγοντας ψέματα και δημιουργώντας μου τρομερό ψυχολογικό στρες (...) Ζητώ δημόσια συγνώμη από το Mega, διότι με τόσες τρικλοποδιές δεν ανταποκρίθηκα όπως ήθελα και όπως επιβάλλουν η πείρα μου και το όνομά μου στις προσδοκίες τους. Ειλικρινά, όμως, δεν φταίω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ