Η σεναριογράφος του «Καφέ της Χαράς» και του «Κωνσταντίνος και Ελένη» προσεχώς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σεναριογράφος του «Καφέ της Χαράς» και του «Κωνσταντίνος και Ελένη» προσεχώς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καριέρα της ως σεναριογράφος στην ελληνική τηλεόραση είναι πραγματικά ζηλευτή. Η Αννα Χατζησοφιά των μεγάλων επιτυχιών ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, όμως, τώρα οι αναμενόμενες παραιτήσεις των Σακοράφα και Παπαδημούλη λόγω ευρωψηφοδελτίου, αναμένεται να την στείλουν κατευθείαν στα έδρανα της βουλής.


Η Αννα Χατζησοφιά, συγγραφέας και ηθοποιός έχει κερδίσει τις ψήφους των τηλεθεατών – αρκεί κανείς να κοιτάξει τους πίνακες των τηλεθεάσεων. Εχει γράψει ή συνυπογράψει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως τα Εξ Αδιαιρέτου, Μεν και Δεν, Κωνσταντίνου και Ελένη, Καφέ της Χαράς, Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο. Στενή συνεργάτης του Χάρη Ρώμα έχει δημιουργήσει μαζί του πολλές από αυτές τις επιτυχίες.



Η γεννημένη στον Τύρναβο σεναριογράφος και ηθοποιός σε συνέντευξή της στο LarissaNet δήλωνε «Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος παρότι έχω περάσει ζόρικα τα τελευταία χρόνια. Αλλά δεν πιστεύω καθόλου στο thing positive, να σκέφτεσαι θετικά και να εκπέμπεις θετική ενέργεια. Αυτά τα θεωρώ χαζά και new age αμερικανιές. Πιστεύω στη δουλειά και στην προσπάθεια, όχι γενικά κι αόριστα κελαηδήστε ωραία μου πουλάκια, κελαηδήστε. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να αλλάξει ρότα αυτός ο τόπος. Και να απενοχοποιηθούμε γιατί σε αρκετούς ανθρώπους έχει περάσει αυτή η μπακάλεια λογική “εμείς φταίμε”. Μου έλεγε μια κυρία στη λαϊκή “ναι αλλά κι εμείς ψωνίζαμε…”. Της λέω είστε υπάλληλος σε κάποιο υπουργείο, στέλεχος κόμματος, όχι ένα μικρό ψιλικατζίδικο έχω, μου λέει. Πώς ακριβώς αυτή η γυναίκα χρέωσε τη χώρα; Είναι και οι άλλοι που δε θέλουν να δράσουν, κάθονται σπίτι, δεν κατεβαίνουν σε καμιά διαδήλωση και λένε “ο ΣΥΡΙΖΑ τι κάνει γι αυτό; Ή τι έκανε ο Τσίπρας;”. Τι ακριβώς θα έπρεπε να κάνει δηλαδή; Να καταλάβει τα χειμερινά ανάκτορα; Ή περιμένουν να περπατήσει ο Τσίπρας πάνω στα κύματα; Ε, δε θα περπατήσει. Όλοι μαζί πρέπει να περπατήσουμε και να σπρώξουμε το κίνημα. Αν περιμένουμε το Μεσσία, νομίζω ότι θα αργήσει μια μέρα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ