Ανατριχιαστικό θέαμα: Τη βρήκαν νεκρή σε αποσύνθεση μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της - iefimerida.gr

Ανατριχιαστικό θέαμα: Τη βρήκαν νεκρή σε αποσύνθεση μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκαν άντρες της πυροσβεστικής στο Βερολίνο. Μέλη σωστικού συνεργείου βρήκαν το σώμα μιας γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση, μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματός της.

Τις αρχές ειδοποίησαν οι γείτονες, δηλώνοντας πως παρατήρησαν ότι το γραμματοκιβώτιό της ήταν γεμάτο και είχαν αρχίσει να ανησυχούν.

Οι πυροσβέστες ερευνώντας το διαμέρισμα στο κέντρο του Βερολίνου, βρήκαν το σώμα μιας γυναίκας στο μπάνιο σε τόσο προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης, που ήταν αγνώριστη, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τίλο Φάλκ.

Η 52χρονη γυναίκα ζούσε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και 10 χρόνια, αναφέρει η εφημερίδα BZ. Οπως γράφει το πόρταλ thelocal.de, η άτυχη γυναίκα πιθανότατα να είχε ξεψυχήσει μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ