Σκύλος περιμένει το αφεντικό του έξω από το νοσοκομείο επί 8 ημέρες -Μια συγκινητική ιστορία πίστης και αφοσίωσης [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκύλος περιμένει το αφεντικό του έξω από το νοσοκομείο επί 8 ημέρες -Μια συγκινητική ιστορία πίστης και αφοσίωσης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για την αποθέωση της πίστης και της αφοσίωσης. Ένας ασθενής από τη Βραζιλία νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο στη περιοχή Passo Fundo και ο τετράποδος σύντροφός του τον περίμενε υπομονετικά για 8 ολόκληρες ημέρες.

Στο συγκινητικό βίντεο που κατέγραψε η φιλοζωική οργάνωση ComPaTa, ο Seco, ο πιστός σκύλος του Lauri da Costa πηδάει στην αγκαλιά του αφεντικού του όταν στον τελευταίο επιτρέπουν τις επισκέψεις.

Η συνάντηση έγινε στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, εκεί για λίγα λεπτά, καθώς ο ασθενής έπρεπε να επιστρέψει στο δωμάτιό του. Το προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος φρόντιζαν και τάιζαν τον Seco για όσες μέρες χρειάστηκε, ενώ αυτό που έζησαν κατά τη συνάντηση ήταν απλά υπέροχο. Ο σκύλος άρχισε να χοροπηδάει από τη χαρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ