Οταν η Βούλα Πατουλίδου υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν η Βούλα Πατουλίδου υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρό θέμα προέκυψε την Μεγάλη Δευτέρα με τη Βούλα Πατουλίδου, η οποία -από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- κατεβαίνει υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, μετά τις δηλώσεις της για την Χρυσή Αυγή.

Αιτία η στάση που κράτησε απέναντι στη Χρυσή Αυγή σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετείχε τον περασμένο Φεβρουάριο μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη. Συγκεκριμένα, η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης εμφανίστηκε να υιοθετεί τη θέση ότι... καταδιώκεται η ΧΑ!


Περί... δημοκρατίας
«Ο διωγμός τον οποίο υφίσταται η ΧΑ είναι και νομικά αστήρικτος και πολιτικά επικίνδυνος. Διότι μια δημοκρατία καταδιώκει ένα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα» ήταν η παρατήρηση του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου, με τη Βούλα Πατουλίδου να απαντά επί λέξει:

«Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε; Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη»...

Δείτε το παρακάτω βίντεο μετά το 2 λεπτό


«Οψιμη υμνήτρια της ΧΑ»
Το θέμα αποκάλυψε ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος χαρακτήρισε την κ. Πατουλίδου «όψιμη υμνήτρια της ΧΑ και του νεοναζισμού».

Πάντως, τόσο η ίδια όσο και ο Απ. Τζιτζικώστας απέφυγαν να αναφερθούν στο θέμα κατά τη χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού.

Αργότερα η Βούλα Πατουλίδου έκανε λόγο για «αστειότητες».
Σημειωτέον ότι στην ίδια συνέντευξή της η κ. Πατουλίδου είχε επιτεθεί στον Γιώργο Παπανδρέου (ο οποίος την είχε επιλέξει ως υποψήφια για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης το 2006), λέγοντας:

«Επιτρέπεται με όλα όσα έχουν βγει να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Γιώργος Παπανδρέου;»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ